Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Συλλογική Κουζίνα Αλληλεγγύης στους Απεργούς
























Αν και σήμερα δεν βγήκε η γενική συνέλευση του συλλόγου λόγω μικρής προσέλευσης, έγινε μια ανοιχτή συζήτηση με την συμμετοχή 50 περίπου φοιτητών.
Δεδομένης της αναγκαιότητας να σταθούμε δίπλα στον αγώνα των απεργών (ειδικά τώρα που έχει ενταθεί η πίεση από υπουργείο, πρυτάνεις, κυβερνητικές φοιτητικές παρατάξεις και μμε) αποφασίσαμε να μην μείνουμε άπραγοι μέχρι η σχολή να βγάλει γενική συνέλευση και σαν πρωτοβουλία φοιτητών φυσικού να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.

Αποφασίσαμε να στηρίξουμε την αγώνα των διοικητικών του ΕΚΠΑ που βρίσκονται στη 8η εβδομάδα απεργίας διοργανώνοντας συλλογική κουζίνα στην πύλη της Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε) την Παρασκευή 1/11 στις 13:00, συμμετέχοντας έτσι στην απεργιακή περιφρούρηση.

Επίσης, ακόμα κι αν δεν υπάρχει απόφαση από την Γ.Σ. για να συμμετάσχουμε σαν σύλλογος, καλούμε πρωτοβουλιακά φοιτητές και αλληλέγγυους για συμμετοχή στην πορεία των απεργών την Πέμπτη 31/10 στα Προπύλαια στις 12:00, καθώς και στην πορεία αλληλεγγύης στους πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία στον ίδιο χώρο στις 18:00.